Nov 2022 Praznična izpoved Zmaga Sagadina 30. Okt 2022 Če želiš biti prvak, moraš premagati vsakogar, tudi Maribor 29. Okt 2022 Čontala iskreno o vsem, kar se je o njem in Muri govorilo 24. Okt 2022 "Življenje mi je rešil zgrešen udarec na zaključno žogico" 23. Okt 2022 Preobrazba Luke Elsnerja. "Uživam kot še nikoli. " 16. Okt 2022 Iskreni Benjamin Šeško: Tepe me, ker sem predobrega srca 12. Okt 2022 Cedevita na novo zgradila staro Olimpijo brez roka trajanja Eurocup 9. Okt 2022 Anamarija Lampič: Iz smučarskega teka me ni poklical nihče Biatlon 2. Okt 2022 Ne manjka nam veliko, da bomo (znova) resna nogometna nacija 25. Sep 2022 Benjamin Šeško: Rad bi, da me nehate primerjati s Haalandom 22.
Z 2. zaporedno zmago je ekipa Nejca Hozjana osma na prvenstveni lestvici. Dobra novica pa je tudi ta, da se je v postavo Noia vrnil naЕЎ reprezentant Nejc Hozjan, ki ЕЎe ni zaigral, je pa bil poleg. 23. 2023 | Prva liga Telemach Mura izgubila prvo preizkuЕЎnjo na turЕЎkih tleh, Celjani do tesne zmage NogometaЕЎi Mure se na prve tekme nadaljevanja Prve lige Telemach pripravljajo v TurДЌiji, kjer so danes izgubili z avstrijskim prvoligaЕЎem Riedom.
Glavna stran - SportklubSportklubov izbor Ledeni Šved je pripravljen na zgodovinski sestop Alpsko smučanje 11:20 1 Dobra volja v taboru 'slovenske' Jumbo-Visme Kolesarstvo 12:35 0 Mariborski odbojkarji gladko odpravili gostitelje Odbojka 19:16 Beograd diha za tretji večni derbi sezone, karte razprodali Evroliga 10:33 Slovenski talent, ki ga je prepoznal sloviti IMG Tenis 7:00 2 Pred leti svetovni prvak, danes brez majice v hodi v gore Nogomet 18:09 Družina Đoković s podporo Rusiji močno razburila Ukrajince Grand Slam 11:05 Celjani izgubili stebra obrambe, odhaja na Poljsko 17:49 VIDEO Burnley na edinstven način predstavil novo okrepitev (VIDEO) 18:45 Šokanten gol: vratarja presenetil iz sodniškega meta (VIDEO) Hokej 9:17 Veseljaki, ki so razbesneli Đokovića, so nazaj (VIDEO) ATP 24. Jan 2023 Zimska preobrazba Josipa Iličića (VIDEO) 23.
Maj 2022 Njegova "agenta" sta bila tudi Zeljković in Handanović 10. Maj 2022 S Pogačarjem gredo po zmago in ne le premagati Rogliča 7. Maj 2022 Pred gradnjo hiše želi rise popeljati tja, kamor sodijo 1. Maj 2022 Pred navijači mu je bilo kar nekoliko nerodno Drugi športi - ostalo 24. Apr 2022 Ronaldo iz Pirana in njegov šopek zanimivih nogometnih zgodb 23. Apr 2022 Televizijski sodniški analitik, ki je priznal svoje napake 17. Apr 2022 Od grške pravljice do kalvarije: Narobe je šlo prav vse 13.
Avg 2022 Nov začetek Tamare Zidanšek: Še nikdar tako pripravljena 16. Avg 2022 Zaslužil si je, da se z njim ne pogovarjamo več o Mariboru 7. Avg 2022 Če me Luka Dončić ne bi imel za kompetentnega, me ne bi bilo 31. Jul 2022 Slobodan Subotić iz Slovenije na afriški beton, ki odpre oči 23. Jul 2022 Albert Riera: Z Olimpijo sem v roke dobil ferrarija Konferenčna liga 21. Jul 2022 Drzne napovedi nepričakovanega junaka Olimpije 20. Jul 2022 Fant, ki lahko postane najboljši slovenski atlet v zgodovini 17. Jul 2022 Simon Rožman: Z mano ni konec, Domžale bodo navduševale 15. Jul 2022 Matej Oražem: Še ene take sezone si ne moremo več privoščiti Če bomo zaostali še bolj, ni več rešitve za naš nogomet 3.
Črnigoj znova v Serie A V elitni italijanski nogometni ligi bo po novem igral še en Slovenec. V Serie A se namreč vrača reprezentančni vezist Domen Črnigoj, ki se je pridružil Salernitani. 25. 2023 | Prva liga Telemach Maribor remiziral z novim golom Vipotnika, Gorica napolnila mrežo Kolubare Maribor je z novim golom Žana Vipotnika remiziral s sofijsko Slavio, Goričani pa so z udarnim uvodom napolnili mrežo srbskega prvoligaša Kolubare. Koprčani so po enajstmetrovki v drugem polčasu izgubili z Zorjo, Sežanci so premagali Kranjčane, Radomljani pa Grosupeljčane. Vidaković po minute v Gruzijo Vladan Vidaković v nadaljevanju sezone ne bo del mariborske zasedbe, srbski vezist bo do konca leta 2023 kot posojeni član vijoličastih igral za gruzijski Dinamo Batumi.
Jul 2022 Še dve, tri okrepitve in Olimpija se bo borila za naslov 28. Jun 2022 Bolj kot tekmecev Pogačarja in Rogliča se boji koronavirusa 27. Jun 2022 Žan Kranjec: Žal mi je le, da oče tega ni doživel 11. Jun 2022 Po razkritju tekmecev mu je še bolj žal, da SP ne bo doma 6. Jun 2022 Brez Dragića in Dončića ne bi bil, kar sem 28. Maj 2022 Jure Zdovc: junak modre simfonije na novi poti 22. Maj 2022 Dolgolasi nogometni romantik, ki lahko reši Maribor 15.
nogometni rezultati v živo, spremljanje tekemPojasnilo: Ponudba rezultatov nogometa v živo na Flashscore. si omogoča spremljanje nogometnih izidov v živo za več kot 1000 nogometnih lig, pokalov in turnirjev (npr. Prva liga, Liga prvakov, Premier liga), seznanite pa se lahko tudi z ligaškimi lestvicami, strelci zadetkov, rumenimi in rdečimi kartoni ter spremljate video posnetke najpomembnejših trenutkov. Storitev ponuja tudi zvočna opozorila ob spremembah izida in druge nogometne informacije v živo. Naredite si lahko lasten izbor tekem, ki jih želite spremljati, se poučite o končnih rezultatih in podrobnostih tekem v arhivu.
Mar 2022 Finski čuvaj Ljubljane: Slovenijo sem poznal zaradi Maribora 6. Mar 2022 Marko Šuler: Govoril sem z Iličićem, res bi prišel v Maribor 3. Mar 2022 Jasmin Kurtić: Ni me sram priznati, kaj in kdo sem 27. Feb 2022 Tihi dunajski vzpon fanta, ki je napolnil blagajno Aluminija 25. Feb 2022 Zorman: Lahko me ljubite ali sovražite, šteli bodo rezultati 20. Feb 2022 Ante Guberac: Zlatko je za Koper trenutno še prevelik 17. Feb 2022 Nekdanji trener Maribora in Olimpije, ki je nogometni unikat 12.
Feb 2022 Robert Kranjec: Če slabo skačejo, sem kriv jaz Peking 2022 11. Feb 2022 Nekdanji član Borussie Dortmund sanja klic Matjaža Keka 6. Feb 2022 Kako vzgojiti šampionko: spoznajte starše Anamarije Lampič Kitajski zid Petri Majdič je Vancouver lep spomin, Peking bi prestavila 4. Feb 2022 Davor Škerjanc: Olimpija nam je dolžna še veliko denarja 1.
NZS – Nogometna zveza Slovenije
NZS – Nogometna zveza Slovenije26. 01. 2023 | Prva liga Telemach Celjani boljši od celjskega drugoligaša Celjani so na pripravah v hrvaški Istri odigrali novo pripravljalno srečanje, z izidom 6:1 so bili boljši od srbskega drugoligaša Radničkega. Mrežo kluba iz Beograda je v drugem polčasu trikrat zatresel Gregor Bajde, v prvem delu tekme pa je po golu Denisa Popovića dvakrat zadel Ibrahim Kargbo. 26. 2023 | Prva liga Telemach Stojinović okrepil poljsko Jagiellonio Dušan Stojinović še drugič v karieri zapušča Celje, osrednji branilec se je pridružil Jagiellonii. Dvaindvajsetletni nogometaš je s poljskim prvoligašem sklenil pogodbo do leta 2025.
25. 2023 | Futsal ženska A reprezentanca Evropska velesila pred EP v Slovenijo Med 17. in 19. marcem bo madžarski Debrecen gostil 3. evropsko prvenstvo članic. Sinoči so sosedje opravili slavnosten žreb, po katerem je jasno, da sta polfinalna para Španija – Portugalska in Ukrajina – Madžarska, sosede na tekmo tudi v Slovenijo. 24. 2023 | Prva liga Telemach Brekalo novi član Gorice Miran Srebrnič bo lahko v nadaljevanju sezone računal tudi na Filipa Brekala. Gorica si je 20-letnega levega bočnega branilca izposodila od zagrebškega Dinama. Turk začel z golom, med strelci tudi Bukovec in Gajser V 17. krogu španske lige je Noia Portus Apostoli v gosteh s 3:2 porazil Levante.
Jan 2023 Zdenko Verdenik odprl dušo: Ker sem kritičen, sem nezaželen 8. Jan 2023 Meta Hrovat pred novimi izzivi 5. Jan 2023 'Na moški turneji vlada prijateljstvo, pri dekletih spletke' Drugi športi Odprta vrata v svet Ilke Štuhec in mame Darje Črnko 1. Jan 2023 Najboljši slovenski atlet se je še enkrat naučil hoditi Atletika 29. Dec 2022 Podpora trenerju in opozorilo vsem, ki Muri skačejo v zelje 25. Dec 2022 Šuler za Sportklub: Maribor zadovolji samo prvo mesto Čeh: Najljubše prepovedano poživilo sta zrezek in hamburger 23.
Sportklub: Glavna stran
Šestica Olimpije, Bravo šokiral Maribor, Tabor pa Koper - siol.net
NŠ Mura - uradna spletna stran
Dec 2022 Tim Gajser pojasnil ozadje odmevnega sporočila Avtomoto 22. Dec 2022 Milenko Ačimović: Všeč mi je Messi, ker je len 18. Dec 2022 Nekoč Modrićev mentor, danes ljubljenec navijačev Maribora 17. Dec 2022 Velika želja Zorana Dragića: Poskušajmo končati v stilu Benjamin Šeško: Verjamem, da lahko presežem rekord Zahovića 4. Dec 2022 V upanju na poletje z vpogledom v Dončićevo Matrico 27. Nov 2022 Naslednja želja Matjaža Keka? Biti del spektakla v Nemčiji Kaj bi šele bilo, če bi imeli pogoje, kot jih imajo druge 13. Nov 2022 Velika galaktična izkušnja Urbana Klavžarja 8. Nov 2022 Na morju se je že dokazal, zdaj se želi še v politiki 6.
Apr 2022 Vladimir Stepania o Ljubljani, novem življenju in vojni 9. Apr 2022 Pozabljena legenda Maribora, ki danes pomaga bolnim ljudem 7. Apr 2022 Žan Celar: Lahko bi igral za Romo, a na koncu... 6. Apr 2022 Udarec je še večji, ker so bili prepričani v napredovanje 5. Apr 2022 Obisk Gambije bo moral počakati: Poklicala je Slovenija 27. Mar 2022 Senijad Ibričić: Življenja se je naučil na ulici 19. Mar 2022 Turbulentna španska izkušnja Alekseja Nikolića 18. Mar 2022 Nekoč junak slovenske lige, danes rešitelj ukrajinskih otrok 14. Mar 2022 V Draženovi dvorani: Slovenec mora v Zagrebu pokazati več 12.
Flashscore.si: nogometni rezultati v živo, spremljanje tekem
NK Maribor