Piksi pred SAD: Verni svom stilu bez obzira na formacijuSelektor Srbije Dragan Stojkoviж izjavio je da жe naљ nacionalni tim na meиu sa SAD ostati veran svom stilu igre, bez obzira na formaciju i imena fudbalera. Izvor: B92, FSS utorak, 24. 01. 2023. | 13:06 Foto: FSS Utakmica жe biti odigrana 26. januara od иetiri иasa po srednjeevropskom vremenu. "S obzirom da imam na raspolaganju dva klasiиna beka, Mijailoviжa i Petkoviжa, verovatno жemo igrati sa иetvoricom u poslednjoj liniji. To suљtinski neжe promeniti naљe opredeljenje, jer ћelim kao i uvek da mi budemo ekipa koja drћi loptu i diktira ritam utakmice.
I kao treжe, da ostavimo љto bolji utisak u zemlji koja жe 2026. godine biti domaжin Svetskog prvenstva na kojem i Srbija ћeli da uиestvuje. Momci su veж na prvom treningu pokazali da su prebrodili dћet-leg, delovali su sveћe i motivisano, nema razloga da tako ne bude i u иetvrtak", kazao je selektor. "Uvek je prelepo nositi dres svoje zemlje, u ekipi vlada odliиna atmosfera i imam samo reиi hvale za njihovo ponaљanje i odnos prema obavezama.
godine biti domaćin Svetskog prvenstva na kojem i Srbija želi da učestvuje. Momci su već na prvom treningu pokazali da su prebrodili džet-leg, delovali su sveže i motivisano, nema razloga da tako ne bude i u četvrtak. Uvek je prelepo nositi dres svoje zemlje, u ekipi vlada odlična atmosfera i imam samo reči hvale za njihovo ponašanje i odnos prema obavezama. Uostalom, tu su da me ubede da za njih ima mesta i u onome najjačem timu uoči kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. ”Za utakmicu SAD-Srbija vlada veliko interesovanje, a dolazak na stadion aktuelnog šampiona MLS lige, Fudbalskog kluba Los Anđeles, najavila su i neka poznata imena iz naše zemlje:Foto: Foto/FSS„Dobrivoje Tanasijević je već stigao u naš hotel, on je ovde praktično u ulozi domaćina i jedva čeka utakmicu u četvrtak.
SELEKTOR DRAGAN STOJKOVIĆ PRED DUEL SA SAD U LOS ANĐELESU: Utakmica jeste prijateljska, ali daleko od toga da je beznačajnaSelektor Dragan Stojković najavio je da će naša reprezentacija u duelu sa Sjedinjenim Američkim Državama ostati verna svom stilu igre bez obzira na formaciju i imena reprezentativaca. „S obzirom da imam na raspolaganju dva klasična beka, Mijailovića i Petkovića, verovatno ćemo igrati sa četvoricom u poslednjoj liniji. To suštinski neće promeniti naše opredeljenje, jer želim kao i uvek da mi budemo ekipa koja drži loptu i diktira ritam utakmice. Sistem je samo početna postavka igrača na terenu, mnogo je važnije kako interpretirate određene zahteve u igri i kako odrađujete postavljene zadatke.
Čuo sam se i sa Vlade Divcem, doći će da isprati naš zvanični trening, već je rezervisao mesto na stadionu Los Anđelesa, a dolazak je najavio i Marko Jarić. Trudićemo se da ih obradujemo pozitivnim rezultatom” – kaže Stojković, kome je dolazak u Los Anđeles evocirao uspomene od pre skoro 40 godina, kada je sa reprezentacijom Jugoslavije u ovom gradu osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama:„Predivan događaj i predivna uspomena. Pobedili smo Italiju u meču za treće mesto i osvojili olimpijsko odličje. Ceo taj turnir bio je svojevrsni spektakl, uživao sam družeći se sa atletskim i bokserskim šampionima, sa najvećim zvezdama svetskog sporta u to vreme.
Uostalom, tu su da me ubede da za njih ima mesta i u onome najjaиem timu uoиi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo", naveo je Stojkoviж. Foto: FSS Za utakmicu izmeрu Srbije i SAD vlada veliko interesovanje. "Dobrivoje Tanasijeviж je veж stigao u naљ hotel, on je ovde praktiиno u ulozi domaжina i jedva иeka utakmicu u иetvrtak. Иuo sam se i sa Vlade Divcem, doжi жe da isprati naљ zvaniиni trening, veж je rezervisao mesto na stadionu Los Anрelesa, a dolazak je najavio i Marko Jariж. Trudiжemo se da ih obradujemo pozitivnim rezultatom", izjavio je Stojkoviж. Stojkoviж je 1984.
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos prijateljskog meča Srbija - SAD26/01/23 | 00:35 Meč nema rezultatski značaj, a radi se o prijateljskom meču Foto: ATA Images Fudbalska reprezentacija Srbije se nalazi u Los Anđelesu gde je očekuje prijateljski meč protiv reprezentacije SAD-a, a koji je zakazan za rane jutarnje časove (četvrtak, 26. januar, 04. 00). Meč je revijalnog karaktera, dok će šansu dobiti igrači iz Superlige Srbije. Ovu utakmicu možete pratiti putem RTS 1 kanala. Obe reprezentacije iza sebe imaju učešća na Svetskom prvenstvu u Kataru, gde je dosta uspešnija bila ekipa SAD-a. Oni su uspeli čak i da prođu grupu u kojoj su se nalazili sa Velsom (1:1), Engleskom (0:0) i Iranom (1:0), da bi potom usledio poraz od Holandije - 1:3. Srbija s druge strane nije uspela da prođe grupu, već je došla samo do jednog boda u grupi sa Brazilom (0:2), Kamerunom (3:3) i Švajcarskom (2:3).
Serbia резултати уживо, распоред и коначан резултат
02. у 18. 00), Црвена звезда Меридианбет – Борац Моцарт (16. 00), ФМП – Металац (16. [... ]Српске кошаркашице широм Европе24. |И ове сезоне пратимо учинак наших актуелних и потенцијалних репрезентативки широм кошаркашких меридијана... МАЂАРСКА Вашаш – Шопрон 49:70 Надија Смаилбеговић (Вашаш) – 7 п, 2 ск, 1 ас, 1 укр. л, 4 изг. л за 31 мин. ]Српски кошаркаши широм планете23. |И ове такмичарске сезоне пратимо кандидате за национални тим у кошаркашким лигама широм целе планете...
Vaterpolo Srbija - Serbia Water Polo: Home
” Osmesi na licima naših reprezentativaca i dobro raspoloženje u ekipi govore o tome da su se brzo adaptirali na vremensku razliku i da spremno dočekuju utakmicu u Los Anđelesu. „Utakmica jeste prijateljska, ali daleko od toga da je beznačajna. Važna je iz puno razloga. Kao prvo, da pokažemo dobar fudbal. Kao drugo, da pokušamo da pobedimo. I kao treće, da ostavimo što bolji utisak u zemlji koja će 2026.
Sistem je samo poиetna postavka igraиa na terenu, mnogo je vaћnije kako interpretirate odreрene zahteve u igri i kako odraрujete postavljene zadatke", rekao je Stojkoviж, prenosi zvaniиni sajt Fudbalskog saveza Srbije. Reprezentativci Srbije su se brzo adaptirali na vremensku razliku, a najavili su da su spremni za meи u Los Anрelesu. "Utakmica jeste prijateljska, ali daleko od toga da je beznaиajna. Vaћna je iz puno razloga. Kao prvo, da pokaћemo dobar fudbal. Kao drugo, da pokuљamo da pobedimo.
POZNATO: Evo ko prenosi utakmicu SAD – Srbija! - Butasport
NaslovnaNaslovnakss_new_adm2022-12-27T11:59:39+01:00 НАЈВАЖНИЈЕ ВЕСТИ И ДЕШАВАЊА У OШ „Краљ Петар Први“ организован „Кошаркашки споменар“25. 01. 2023. |У OШ „Краљ Петар Први“ организован је „Кошаркашки споменар“, а за то постоји више добрих повода - 100 година од доношења прве кошаркашке лопте у Београд, 75 година од оснивања Кошаркашког савеза Србије и 60 [... ]Одржан жреб за Триглав осигурање Куп Радивој Кораћ 2023. 24. |У четвртфиналу Триглав осигурање Купа Радивој Кораћ (15-18. фебрауар) у Нишу играће: Партизан Моцарт Бет – Спартак Офис шуз (15.
КАТАР 2022. Резултати утакмица, групе, табеле - Novosti.rs
Srbija krajem januaru u Los Anđelesu igra protiv SAD